Freelance SEO-copywriter | SEO-teksten laten schrijven | SEO-copywriting bureau

SEO-teksten laten schrijven door een ervaren freelance seo-copywriter? Copywriting bureau DigitalGods.be is gespecialiseerd in het schrijven van seo-geoptimaliseerde teksten voor Google of seo-copywriting.

SEO-teksten laten schrijven: Wat is seo-copywriting?

SEO-copywriting is het schrijven van webteksten met oog op online vindbaarheid. Meestal in Google en andere zoekmachines. Om dan op die manier clicks naar een website te verkrijgen.

Goede SEO-teksten worden meestal geschreven door een ervaren seo-copywriter. Een seo-tekstschrijver met aantoonbare achtergrond in copywriting en SEO.

Kwalitatieve SEO-teksten focussen niet enkel op goede vindbaarheid in zoekmachines. Ze zijn ook commercieel aantrekkelijk en weten de lezers van de teksten te overtuigen.

Goede SEO-geoptimaliseerde teksten zorgen er dus voor dat je webteksten gevonden worden in Google en dat de lezer actie onderneemt.


Zoekwoorden – Zoekvragen – Keywords in SEO-teksten

Een SEO-tekst is geschreven rond een bepaald hoofdzoekwoord (keyword) of een bepaalde zoekvraag. Je hebt short-tail-keywords en long-tail-keywords of LSI-keywords.

Een voorafgaand zoekwoordenonderzoek met zoekwoordstrategie plus een heldere website architectuur? Cruciaal om te kunnen ranken in Google op vooropgestelde keywords!

SEO staat dan wel voor zoekmachine-optimalisatie (Search Engine Optimization), maar de bezoeker dient altijd op de eerste plaats te komen. Ook in je seo-teksten. Dat wil zeggen dat je seo-webteksten vooral je lezers moeten aanzetten tot actie!

Long Tail Keywords voor ranking op specifieke zoekvragen

Op welke keywords kan je dan makkelijker scoren? Alvast op langere, specifiekere zoekwoorden of zoekvragen bestaande uit meerdere zoekwoorden (long tail keywords). Hoe minder concurrentie, hoe makkelijker je zal kunnen ranken op die specifieke zoekvraag.

Scoren op algemene zoekwoorden of zoekvragen bestaande uit 1 of 2 zoekwoorden (short tail keywords) is moeilijker. Vaak vraagt dit veel tijd, werk en bijgevolg ook budget. Op sommige populaire zoekwoorden is het zelfs zo goed als onmogelijk om goed te scoren.

Google en de invloed van SEO-teksten op vindbaarheid en rankings

Google wordt steeds slimmer en het SEO-landschap verandert voortdurend. Teksten moeten tegenwoordig van erg hoge kwaliteit zijn als je topposities in Google wil verkrijgen. Content moet vooral relevant en waardevol zijn voor bezoekers. Anderzijds moet Google de inhoud nog steeds goed kunnen begrijpen.

Als Google een pagina goed kan lezen en de content is relevant, kwalitatief en waardevol voor de lezer, dan kan je beginnen concurreren met andere websites.

Maar hoe weet Google nu of een tekst interessant en waardevol is voor bezoekers? Wel, ontdek het in ons artikel over Machine Learning.

Jouw SEO-teksten laten schrijven door een ervaren freelance seo-copywriter

Copywriter gezocht voor het schrijven van web teksten?

Zoek je een gespecialiseerde SEO-copywriter voor professionele seo copywriting – seo-teksten?

Om met je copy en website goed of beter te kunnen scoren en ranken in de Google-zoekresultaten?

Neem dan contact met ons op voor meer info een gewoon een leuk verkennend gesprek.

 

200 Google Ranking-factoren voor zoekmachine-optimalisatie

Wist je dat Google rekening houdt met meer dan 200 factoren voor ranking?

Vind hier de ultieme lijst van de Google ranking factoren.

SEO-teksten laten schrijven door een freelance copywriter voor SEO?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer info!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Summary
seo-teksten laten schrijven, seo-copywriter, seo-copywriting bureau
Service Type
seo-teksten laten schrijven, seo-copywriter, seo-copywriting bureau
Provider Name
DigitalGods.be, Jasper Verelst,
Aarschotsesteenweg 182 bus 4,Lier,Antwerpen-2500,
Telephone No.+32(0)474368766
Area
Lier, Antwerpen, Mechelen, Vlaanderen, Nederland
Description
Professionele SEO-teksten laten schrijven door een ervaren en opgeleide freelance SEO-copywriter? Doe beroep op Jasper Verelst van SEO-bureau DigitalGods.be. Wij schreven SEO-teksten voor 100'en klanten. Vind voorbeelden op onze website en contacteer ons voor meer info of een leuke babbel.